Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2018

Uppdatering

Av Lydia - 21 oktober 2018 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering:

Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.

 

Eftersom det är perfekt promenadväder har det blivit många, långa promenader.

 

Jag har badat många gånger, och även fått gå ett viltspår, med min rådjursklöv som väntar på slutet.


En dag åkte matte och jag till Apollogrupen och gick något som heter äventyrsbana. Det var ett kilometerlångt

viltspår med överraskningar längs vägen: en död grävling, en död räv, ett hjorthuvud, en älgskank mm. Jag nosade lite på alla grejerna, utom räven, den gick jag bara förbi. När jag kom till slutet av spåret väntade en överraskning.

 

Där låg ingen rådjursklöv, utan en skål med köttbullar. Helt okej ersättning, tycker jag.


Vi har varit på några resor också. I augusti åkte vi till Växjö, men det blev inga bilder därifrån. I september åkte, husse, matte och jag till Gotland. Det var trevligt.  Vi träffade bland annat Rolle och Ressu på Risungs gård där jag är född, men det blev inga bilder av det heller. Besynnerligt. Matten som brukar vara så flitig med kameran annars.

Men en hel del andra bilder blev det.

 

Här är raukarna vid Lergrav. Ser ni mig i Lergravsporten?

 

Här sitter jag ju.

 

Det finns mycket raukar på Gotland.

 

Det här är vid Folhammar, var alldeles nära där vi bodde i Ljugarn.

 

Vi bodde i en trevlig stuga. Matte och husse tyckte att de hade täckt över soffan bra med fleecefiltar, men då hittade jag en ny sovplats på puffen.

 

Vi hittade många trevliga ställen att promenera på.

 

Här vandrar husse och jag vid Närs fyr.

 

Där seglade en ståtlig havsörn över oss.

 

Självklart blev det lite bad också, här i Lausviken.

 

Undrar hur man tar sig ner till den här stranden? Vid Sysne.

 

En minnessten.

 

Man ska vara försiktig med att ge sig ut på nätet, har jag hört.

Många härliga vidder finns det på Gotland, här är vi på Faludden.


Ja, det var de senaste månaderna i snabbrepris. Hoppas det inte ska ta lika lång tid innan jag kommer ihåg att blogga igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - 24 december 2018 06:00


  God Jul tillönskas alla mina bloggläsare från   Lydia med flock     ...

Av Lydia - 17 december 2018 14:00

Jag kan meddela att vi har fått lite snö där jag bor.     Inte så mycket, men tillräckligt för att de flitiga barnen i lekparken skulle få ihop till en snögubbe. Men de har missat morotsnäsan, till min stora besvikelse.   Barn nu för tide...

Av Lydia - 9 december 2018 13:45

I dag har jag extraknäckt som ambassadör för lagottorasen. Jag har stått i en monter på den stora hundutställningen i Älvsjö och låtit mig klappas av kreti och pleti. Det var inte alltför betungande.   Många ville känna på den lockiga pälsen. ...

Av Lydia - 31 juli 2018 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - 22 juli 2018 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se