Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2018

Uppdatering

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering:

Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.

 

Eftersom det är perfekt promenadväder har det blivit många, långa promenader.

 

Jag har badat många gånger, och även fått gå ett viltspår, med min rådjursklöv som väntar på slutet.


En dag åkte matte och jag till Apollogrupen och gick något som heter äventyrsbana. Det var ett kilometerlångt

viltspår med överraskningar längs vägen: en död grävling, en död räv, ett hjorthuvud, en älgskank mm. Jag nosade lite på alla grejerna, utom räven, den gick jag bara förbi. När jag kom till slutet av spåret väntade en överraskning.

 

Där låg ingen rådjursklöv, utan en skål med köttbullar. Helt okej ersättning, tycker jag.


Vi har varit på några resor också. I augusti åkte vi till Växjö, men det blev inga bilder därifrån. I september åkte, husse, matte och jag till Gotland. Det var trevligt.  Vi träffade bland annat Rolle och Ressu på Risungs gård där jag är född, men det blev inga bilder av det heller. Besynnerligt. Matten som brukar vara så flitig med kameran annars.

Men en hel del andra bilder blev det.

 

Här är raukarna vid Lergrav. Ser ni mig i Lergravsporten?

 

Här sitter jag ju.

 

Det finns mycket raukar på Gotland.

 

Det här är vid Folhammar, var alldeles nära där vi bodde i Ljugarn.

 

Vi bodde i en trevlig stuga. Matte och husse tyckte att de hade täckt över soffan bra med fleecefiltar, men då hittade jag en ny sovplats på puffen.

 

Vi hittade många trevliga ställen att promenera på.

 

Här vandrar husse och jag vid Närs fyr.

 

Där seglade en ståtlig havsörn över oss.

 

Självklart blev det lite bad också, här i Lausviken.

 

Undrar hur man tar sig ner till den här stranden? Vid Sysne.

 

En minnessten.

 

Man ska vara försiktig med att ge sig ut på nätet, har jag hört.

Många härliga vidder finns det på Gotland, här är vi på Faludden.


Ja, det var de senaste månaderna i snabbrepris. Hoppas det inte ska ta lika lång tid innan jag kommer ihåg att blogga igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Väder

Vädret Stockholm

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se