Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 31 juli 2018

Jag - en veteran

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.

   

Självklart har jag blivit firad av mitt tjänstefolk, förlåt, jag menar förstås husse och matte. Hundglass med älgsmak...mums en varm sommardag. För det är fortfarande våldsamt hett.

 

Jag kan balansera väldigt bra på två ben när motivationen är hög.

 

Jag har badat också och även simmat. Fast inte frivilligt. Matte bar ut mig en bit och släppte ner mig på djupt vatten, så att jag fick simma i land. Det var bara för att jag skulle bli ordentligt doppad och nerkyld, sa hon.

 

Jag tycker det räcker så bra att strosa omkring nära land.

 

Det finns så mycket intressant att undersöka på bottnen.

 

Va, ska vi gå hem redan? Jag har ju flera kvadratmeter kvar att utforska.

 

Självklart fick jag paket också. Presentpapperet hade tagit slut, så det var inslaget i julklappspapper. Men det gjorde inte mig något.

 

Nu ska vi se vad det finns för smaskigt i paketet.

 

En bläckfisk?

 

Friterade bläckfiskringar har man ju hört talas om.

 

Kom hit så får jag smaka på dig!

 

Det var en rackare till att kämpa emot.

 

Han ville inte ge sig frivilligt.

 

Men en rejäl omruskning brukar hjälpa.

 

Hej vad det svänger!

 

Så där ja, nu tror jag Bläckis har fått vad han tål.

 

Fast jag blev också rätt matt. Det är tufft att slåss mot bläckfiskar i den här värmen.

 

Då kan det vara skönt att ligga under kylfilten en stund...

 
ANNONS
 
Ingen bild

birgitta.citron@swipnet .se

Onsdag 1 aug 21:28

Grattis Lydia!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se