Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 17 juli 2015

Tjejbesök

Av Lydia - 17 juli 2015 16:26

I går hade vi besök av Rut och hennes matte.

Tyvärr måste jag erkänna att jag inte visade mig från min bästa sida. Rut och jag rök ihop ett par gånger. Nu brukar jag ju vara gentlemannamässig när det gäller tjejer, men jag har ju lite svårt för trubbnosiga damer. Dessutom åskade det till och och från och det gjorde ju inte humöret bättre.

Därför fick Lydia och jag inte vara med under fikastunden. Som kompensation för bristen på hundsällskap fick Rut låna vår röda boll. 

 

 

Det är full fart på Rut.

 

Och hon gillar bollar lika mycket som jag och Lydia gör.

           

Rut har en liten fin kylande haklapp på sig, och hon hade med en present till oss, en kylfilt. Så nu får vi se om det blir någon värmebölja i sommar, då kylfilten kan komma till användning. Än så länge är det mest regnmoln på väderprognosen.

 
ANNONS
 
Arlo

Arlo

18 juli 2015 23:39

Kylfilt tror jag är ganska bra, fast jag kör med kylväst, då behöver man inte ligga still och chilla.

http://www.arlosfoton.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se