Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 6 november 2014

Nyekiperad

Av Lydia - 6 november 2014 20:40

I tisdags var matte och jag och handlade en ny regnrock åt mig. Och i dag blev det tillfälle att testa den.

 

Det här var på morgonpromenaden. Jag kan berätta att det kom mer blötsnö, snöblandat regn hela dagen, så jag fick tillfälle att testa regnrocken flera gånger. Den fungerande alldeles utmärkt, bättre passform än den gamla. Jag är glad att inte matte köpte en sån där overall med ben som Lydia har. Min går snabbare att ta på.


 

Den första snön kom väldigt plötsligt. Rosorna har knappt hunnit fatta att det är höst förrän det blir vinter. Men den första snön brukar aldrig ligga länge, så jag tror det finns hopp om att göra någon mer svamputflykt innan det blir vinter på allvar.

 
ANNONS
 
Arlo

Arlo

6 november 2014 21:58

Fast jag har en sån där Lydia-overall, fast jag har bara haft den på mig en gång. Det var när jag skulle dansa och inte se tufsig ut. Det var helt Ok.

http://www.arlosfoton.blogspot.com

 
Cissi

Cissi

10 november 2014 10:51

Vilken tur att ni fick nya kläder precis innan snön kom!
Snygga var dom också :-)

http://www.tripora.se

 
Ingen bild

Birgitta & Yo-Yo

14 november 2014 19:06

Hallå, här kommer en voffhälsning från oss, men vi var ju inte så kontanta direkt med varandra ;-)
Kul att hitta din hemsida igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - 24 december 2018 06:00


  God Jul tillönskas alla mina bloggläsare från   Lydia med flock     ...

Av Lydia - 17 december 2018 14:00

Jag kan meddela att vi har fått lite snö där jag bor.     Inte så mycket, men tillräckligt för att de flitiga barnen i lekparken skulle få ihop till en snögubbe. Men de har missat morotsnäsan, till min stora besvikelse.   Barn nu för tide...

Av Lydia - 9 december 2018 13:45

I dag har jag extraknäckt som ambassadör för lagottorasen. Jag har stått i en monter på den stora hundutställningen i Älvsjö och låtit mig klappas av kreti och pleti. Det var inte alltför betungande.   Många ville känna på den lockiga pälsen. ...

Av Lydia - 21 oktober 2018 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - 31 juli 2018 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se