Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 6 november 2014

Nyekiperad

Av Lydia - 6 november 2014 20:40

I tisdags var matte och jag och handlade en ny regnrock åt mig. Och i dag blev det tillfälle att testa den.

 

Det här var på morgonpromenaden. Jag kan berätta att det kom mer blötsnö, snöblandat regn hela dagen, så jag fick tillfälle att testa regnrocken flera gånger. Den fungerande alldeles utmärkt, bättre passform än den gamla. Jag är glad att inte matte köpte en sån där overall med ben som Lydia har. Min går snabbare att ta på.


 

Den första snön kom väldigt plötsligt. Rosorna har knappt hunnit fatta att det är höst förrän det blir vinter. Men den första snön brukar aldrig ligga länge, så jag tror det finns hopp om att göra någon mer svamputflykt innan det blir vinter på allvar.

 
ANNONS
 
Arlo

Arlo

6 november 2014 21:58

Fast jag har en sån där Lydia-overall, fast jag har bara haft den på mig en gång. Det var när jag skulle dansa och inte se tufsig ut. Det var helt Ok.

http://www.arlosfoton.blogspot.com

 
Cissi

Cissi

10 november 2014 10:51

Vilken tur att ni fick nya kläder precis innan snön kom!
Snygga var dom också :-)

http://www.tripora.se

 
Ingen bild

Birgitta & Yo-Yo

14 november 2014 19:06

Hallå, här kommer en voffhälsning från oss, men vi var ju inte så kontanta direkt med varandra ;-)
Kul att hitta din hemsida igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Av Lydia - Måndag 9 april 16:15


Så har den äntligen dykt upp i backen, utan strumpor och skor.   Årets första blåsippa såg vi i dag, 9 april. Det är bra mycket senare än förra året, men inte rekordsent. Här är listan för när matte och jag noterade vårens första blåsippa på sam...

Av Lydia - Fredag 30 mars 14:37

Hutter, hutter! Inte nog med att det är den kallaste påsken i hundminne...   Matte har dessutom passat på att ge mig sommarfrisyr!   Ni förstår väl att det är kallt om ryggen och magen?   I synnerhet som matte envisas med att jag ska s...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se