Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 6 november 2014

Nyekiperad

Av Lydia - 6 november 2014 20:40

I tisdags var matte och jag och handlade en ny regnrock åt mig. Och i dag blev det tillfälle att testa den.

 

Det här var på morgonpromenaden. Jag kan berätta att det kom mer blötsnö, snöblandat regn hela dagen, så jag fick tillfälle att testa regnrocken flera gånger. Den fungerande alldeles utmärkt, bättre passform än den gamla. Jag är glad att inte matte köpte en sån där overall med ben som Lydia har. Min går snabbare att ta på.


 

Den första snön kom väldigt plötsligt. Rosorna har knappt hunnit fatta att det är höst förrän det blir vinter. Men den första snön brukar aldrig ligga länge, så jag tror det finns hopp om att göra någon mer svamputflykt innan det blir vinter på allvar.

 
ANNONS
 
Arlo

Arlo

6 november 2014 21:58

Fast jag har en sån där Lydia-overall, fast jag har bara haft den på mig en gång. Det var när jag skulle dansa och inte se tufsig ut. Det var helt Ok.

http://www.arlosfoton.blogspot.com

 
Cissi

Cissi

10 november 2014 10:51

Vilken tur att ni fick nya kläder precis innan snön kom!
Snygga var dom också :-)

http://www.tripora.se

 
Ingen bild

Birgitta & Yo-Yo

14 november 2014 19:06

Hallå, här kommer en voffhälsning från oss, men vi var ju inte så kontanta direkt med varandra ;-)
Kul att hitta din hemsida igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Måndag 1 jan 14:04

Oj, oj, två månader utan ett enda inlägg. Förutom en liten julhälsning. Nu får jag nog skärpa mig. Jag lovar bättring 2018. Det får bli mitt nyårslöfte, fler blogginlägg detta året. Att det blivit så få inlägg i november och december beror nog främ...

Av Lydia - 24 december 2017 07:00


         God Jul tillönskas alla bloggläsare!

Av Lydia - 31 oktober 2017 17:11

 Oj så mycket ruskväder med regn och blåst det har varit den här hösten. Så särskilt många bilder har det inte blivit.   Här är en av de få dagarna med sol, i mitten av oktober. Jag passar på att kolla frisyren i vattensamlingen.   I dag, de...

Av Lydia - 14 oktober 2017 11:18

  Hej igen, nu har hösten kommit på allvar. Och om det varit torrt tidigare under året så har det regnat med besked nu. Det är overallen som gäller på var och varannan promenad. Och massor av vattenpölar att spegla sig i.     Det kan vara s...

Av Lydia - 24 september 2017 19:24

Nu är hösten här!     I fredags hjälpte jag matte att plocka svamp.     Kolla här, trattkantareller!   Vad skulle hon göra utan mig?    Jag passade på att kolla badtemperaturerna också. Fortfarande behagligt i vattnet.   Jag...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se