Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

Har du sett...

Av Lydia - 27 oktober 2014 19:15

Det har blivit dåligt med vackra höstbilder i år. Men här kommer i alla fall en höstbild, om än tagen med mobiltelefon.


 

I dag tog vi med husse och matte ut i skogen för att plocka svamp. De behöver lite sysselsättning och frisk luft, tänkte vi. Och de var riktigt duktiga, hittade en hel del trattkantareller.

Matte hade tänkt att Lydia och jag skulle hjälpa till att leta, men jag hade annat för mig. Det finns så många spännande dofter att utforska i skogen. Och Lydia hade sin egen variant av kantarellsök. Hon väntade tills matte hittat ett ställe med många trattisar. Då gick hon dit och åt av dem. Är man svamphund så är man.


 
ANNONS
 
Arlo

Arlo

2 november 2014 00:20

Jag har sån tur så min matte plockar aldrig svamparna som vi snubblar på hela tiden. För det verkar dötrist tycker jag.

http://www.arlosfoton.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se