Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2014

Öronmärkning

Av Lydia - 12 oktober 2014 21:45

Äntligen är matte hemma igen. Hon och moster G har varit på resa i sydligare länder. De har tittat på konstiga berg och grottor, badat i pool och i badhus och tittat på dansande dervicher.

 

Så här konstiga kullar hade de i det landet.

 

Det fanns hundar också, många hundar som alltid gick utan koppel, till och med de här som inte ens var sex veckor gamla (Fast matte tyckte nog de såg lite äldre ut). De var i alla fall redan nästan lika stora som jag, så jag tycker det var tur att matte inte smugglade med någon hem.

 

Några hundar hade örhänge.

 

Matte fick höra att det betydde att de blivit vaccinerade mot rabies. Fast hon vågade inte klappa dem i alla fall.

 

Det fanns katter också, massor av katter i alla åldrar i det där landet.

 

Som tur är smugglade inte matte med någon kattunge hem heller.


Men vi har inte legat på latsidan här hemma medan matte varit borta, nä, alla möblerna har burits ut från vardagsrummet och så har det varit gubbar här och fört oväsen. Så nu har vi ett snyggt nyslipat och nylackat parkettgolv. Garanterat klosäkert.


 
ANNONS
 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

1 november 2014 09:24

Ojojoj så mycket kullar, hundar och katter! Nu blev vi nyfikna på i vilket land matten har varit?

Undrande hälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se