Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 19 november 2013

Gråmysigt

Av Lydia - 19 november 2013 22:27

Jaha, vad gör man en sån där grå novembertisdag? Ligger och degar i soffan och väntar på våren? Nej!

 

Man ger sig ut i den härliga naturen med ett gäng kompisar. Jag och Lydia hade bett Rolle och Ressu att visa oss sin nya promenadrunda.

 

Den var mycket spännande. Man fick gå en lång spång över ett kärr för att komma dit.

  Bävrarna hade lämnat spår efter sig överallt. Jag måste erkänna att de är bättre pinntuggare än jag.

 

Vi fick bana oss fram i terrängen.

 

En del blötte ner sig när de skulle dricka.

 

Här tyckte matte att vi skulle arrangera en gruppbild.

 

Men somliga ha svårt att ta regi. Lydia smet innan kameran var redo att avfyras.

 

Här försöker jag tala om för Ressus och Rolles matte att jag kräver betalt för att vara fotomodell. En köttbulle, minst.

 

Hit med betalningen annars knuffar jag dig i sjön!

 

Mycket fotograferande blev det.

 

Den där spången var ganska bildmässig tyckte båda mattorna.

 

En väldigt trevlig träff blev det i alla fall. Och dessutom blev det lite lydnadsträning för ungdomarna och ett spår åt Ressu. Själv övervakade jag det hela. Jag tränade ju lydnad två gånger i helgen, så jag tycker det fick räcka med det.


Ja, hör och häpna, vi tränade faktiskt lydnad i lördags och i söndags också. Matte tyckte att hon hade så mycket att ta igen, efter en höst med två rejäla förkylningar och en magsjuka.

 

Lydia har gjort framsteg de här dagarna.

 

Inga problem med hoppet.

 

Och apporteringen går också framåt, även om hon gärna spottar ut apportbocken om matte väntar för länge med att ta den.


Nu hoppas vi bara att matte inte får en massa annat för sig så att det går en månad igen innan vi får träna! Jag vill ju inte gå miste om en massa godbitar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ressu och Rolle

19 november 2013 23:25

Tack alla ni för en trevlig promenad, bra träning och fina foton.
Matte tackar också för en trevlig pratstund i stugan med gott fika ... hmm det missade vi, konstigt nog.
Nå ja, ni vet att vi gör om det när helst ni vill och kan.
Ha det gott!

 
Arlo

Arlo

21 november 2013 11:24

Roligaste promenaden det syns ju lång väg! Det där med kameror är bara att acceptera, har jag kommit på. Lydia är en duktig tjej, tycker jag!

http://www.arlosfoton.blogspot.com

 
Cissi

Cissi

22 november 2013 18:31

Så många fina bilder som vanligt i den här bloggen :-) Du har verkligen en matte som är superduktig på att ta bra bilder!!
Men jag håller med dig om att han bör bli lika duktig på att träna lydnad med dig och Lydia ;-) Fast det ser ut som om hon är på god väg med tanke på bilderna :-D

http://www.tripora.se

 
D & T

D & T

1 december 2013 19:36

Härliga bilder :)

http://lagottonteddie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se