Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

Påfyllning

Av Lydia - 16 januari 2013 21:21

Som ni kanske minns att jag skrev sist så hade ju mycket av snön smält bort. Men det har fyllt på lite då och då, senast igår kom det två decimeter, så nu är världen vit igen.

 

Härlig fluffig snö. I går var det lite varmare så då blev det massor av snöbollar på benen, men i dag fastnade det inte lika lätt.

 

Jag roade mig med att lyssna efter möss.

 

Tyckte att jag hörde nåt här.

 

Kanske ska gräva lite och se om där finns nåt. Jag kan roa mig med musjakt hur länge som helst.

 

Lydia har inte alls förstått nöjet i gnagarjakten. Hon står och hoppas på att jag ska jaga henne i stället.


Någon träning har det inte blivit på ett tag, men nu är i alla fall Lydia anmäld till en lydnadskurs - inomhus. Matte ser mycket fram emot det. Lydia är mer avvaktande. Hon hade nog hellre sett att de gick en kurs i bollkastning, för det är det roligaste hon vet. Kursen börjar inte förrän i slutet av januari, så de har lite tid på sig att fräscha upp momenten. Om det bara inte kom en massa ny snö hela tiden... 

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

16 januari 2013 22:29

Sån lycka att även ni fårr ny fluffsnö att busa i! Ibland lyssnar jag också efter gnagare , men jag tröttnar ganska fort. Men snörull tröttnar jag aldrig på!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Cissi

Cissi

18 januari 2013 08:33

Oj vad snö ni har... Vi har tyvärr också fått men inte så där mycket.

Så roligt med inomhuskurs - lycka till!!!

http://www.tripora.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se