Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 19 september 2010

Uppflyttad!

Av Lydia - 19 september 2010 17:16

  

I dag blev jag inte kvarsittare! Tredje gången gillt! Matte och jag tävlade i apellsök på Haninge BK. Vi fick ihop 146 poäng och blev därmed uppflyttade till lägre klass. (Hur man nu kan bli uppflyttad till något som är lägre?)


Ikväll ska jag firas med köttbullemiddag har matte lovat. För tyvärr var det inget ätligt pris. (jag har testat)


I morgon ska jag försöka berätta lite mer om tävlingen. Just nu ska jag bara njuta av framgången. Och min sekreterare ska iväg på syjunta, så hon kan inte hjälpa till.  


 
ANNONS
 
Emma

Emma

19 september 2010 18:05

Åh va roligt grattis grattis ^^
Verkligen förtjänt av en bullmiddag!

http://www.te-ki.se

 
Ressu

Ressu

19 september 2010 18:08

GRATTIS - igen!
Nu grattar vi under rätt rubrik också!
Kunde inte hålla oss förut, så vi har även grattat under det som egentligen tillhör gårdagens aktivitet.

http://www.ressu.se

 
Cissi

Cissi

19 september 2010 19:06

YES!! Där satt den!! MEGASTORT GRATTIS!!!
Men jag tror din sekreterar hade lite bråttom och "snodde" 100 poäng för dig, för 246 ska det väl ändå vara :-)

Väntar med spänning på utförlig rapport!!!

http://www.tripora.se

 
Ingen bild

Helena o Tosca

19 september 2010 20:31

Åh vad härligt! Jättestort grattis!!

 
kulan

kulan

20 september 2010 00:44

Åhh vad du är duktig, GRATTIS. Och snart ska jag få träffa dig!! Kulan säger att du kanske kan lära mig lite hyfs när vi ses på Gotland
En som väntar...

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Doris

Doris

20 september 2010 13:21

En massa grattis från oss i Borås och vi tycker allihop att du är så otroligt söt där du ligger med ditt pris och inte nog med det, du är ju så duktig oxå!!!

Hoppas hoppas hoppas att Elliot kommer vara väldigt besvärlig mot mig på Gotland för då kommer jag och bor hos dig och då kommer Stella bli sååååå avundsjuk :-)))

Nu syns vi snart!!!
Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

22 september 2010 07:25

GRATTIS! Underbar känsla det där, det vet vi också! Sväva på moln nu ett bra tag!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se