Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Krig eller kärlek?

Av Lydia - 19 juni 2010 17:50

Jaha. den här veckan har gått i kärlekens tecken. Jag har inte varit inne i stan och tittat på Stockholm Love Festival, men man har ju sett på TV. Nu är de i alla fall gifta, Daniel och Vickan, så nu kan allt återgå till det normala.


Det har varit en sommarvecka med ömsom regn omsom sol. I går kom det ett våldsamt åskväder med störtregn, så då kröp jag ner i badkaret. För säkerhets skull.


Matte har jobbat, och har haft kameran med sig för att försöka fånga några fina soluppgångar över Stockholm.

Det blir vackra färger

Ibland glöder himlen mer än vanligt

Och solen gör entré


Ute på Saltsjön har det varit väldig aktivitet under de tidiga morgontimmarna.

   

Kungaslupen som brudparet skulle åka i har tränat och tränat, fram och tillbaka.

En morgon seglade flottans skolfartyg Falken in för fulla segel

 

Nästa morgon kom ett fartyg av senare modell. I bakgrunden syns af Chapman och ostindienfararen Götheborg

Men inatt trodde matte att kriget kommit till Stockholm. En ubåt låg förtöjd utanför fönstret.

Och flera fartyg låg där.

Ja, det var faktiskt en hel flotta!

Men det var inte krig utan bara flottans hyllning till brudparet.

Flygvapnet ville vara med också. Nyss flög den här myggsvärmen förbi vardagsrumsfönstret. Det var det enda jag fick se - och höra - av bröllopet. Men det räckte så bra så. Kanonsaluten kunde jag vara utan.


Ja, stiligt är det i alla fall med blommor och tiaror, tjusiga klänningar och långa menyer med krångliga namn. Undrar om mina kungliga kompisar var bjudna, kung Elliot och prins Torsten?

Min granne Agnes låg på vår utebord och garvade åt spektaklet. Vad bryr sig katter och kunglig glans och yra, sade hon. Men hon var nog mest avundsjuk.  

                     

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

20 juni 2010 16:48

Så himla fina bilder på solnedgången. Men du, akta dej så du inte blir anklagad för spioneri, med tanke på dom andra bilderna.!!!!
Vackra var dom minsann Vicke och Daniel. Kunde inte låta bli att se på TV när dom gifte sej.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

21 juni 2010 07:33

Inbjuden o inbjuden...beror väl på hur man ser det...Jag valde iallafall att stanna hemma med ensamma hussen!
Vilka otroligt vackra bilder, och lite kul att ha allt det där utanför fönstret...

http://prinstorsten.blogg.se

 
Libby, Cara & Gizza

Libby, Cara & Gizza

21 juni 2010 09:41

Oh så fina bilder! Matten din kan få till det med kameran.

http://www.schnauzerflickorna.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 okt 17:11

 Oj så mycket ruskväder med regn och blåst det har varit den här hösten. Så särskilt många bilder har det inte blivit.   Här är en av de få dagarna med sol, i mitten av oktober. Jag passar på att kolla frisyren i vattensamlingen.   I dag, de...

Av Lydia - Lördag 14 okt 11:18

  Hej igen, nu har hösten kommit på allvar. Och om det varit torrt tidigare under året så har det regnat med besked nu. Det är overallen som gäller på var och varannan promenad. Och massor av vattenpölar att spegla sig i.     Det kan vara s...

Av Lydia - Söndag 24 sept 19:24

Nu är hösten här!     I fredags hjälpte jag matte att plocka svamp.     Kolla här, trattkantareller!   Vad skulle hon göra utan mig?    Jag passade på att kolla badtemperaturerna också. Fortfarande behagligt i vattnet.   Jag...

Av Lydia - Tisdag 5 sept 17:21

Oj så länge sedan jag skrev något i min blogg! Jag orkar inte rekapitulera allt som hänt sedan sist, men jag ska i alla fall berätta att jag har gjort min första utlandsresa.   Jag fick ett alldeles eget pass. Det måste man ha när man ska lämna ...

Av Lydia - Måndag 31 juli 21:32

I dag är det ingen vanlig dag! I dag är det min födelsedag. Det är precis sju år sedan jag föddes på Risungs gård på Gotland. Jag har firat med att bada i Mälaren, att pussa min kärlek Bosse genom spjälorna i hans grind, med lite bollkastning och e...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se