Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Trädgårdshund

Av Lydia - 17 maj 2010 22:15

Nu när trädgården blivit ansad, trimmad och gödslad så var det min tur. I går kom tortyrbordet och saxen fram och matte putsade pälsen på öron, tassar och svans.

I dag var det klornas tur. Kloklippning är inte kul. Och på eftermiddagen var vi hos veterinären för besprutning. Efter sprutan fick jag en levergodis, så det var ju alltid något att glädjas åt. Fast annars blev det dåligt med gödning. Matte passade på att väga mig hos veterinären. 17,2 kilo. Min idealvikt ligger på 16,5 har hon fått för sig, så nu blir det snåltider.  

 

Men vi kan i alla fall glädja oss åt en släng av ryssvärmen. I dag var det över 20 grader och strålande sol hela dagen. Och ikväll var det premiär för middag utomhus. Det gick fortfarande att sitta ute i shorts och linne klockan 18, och vid 22 var det plus 18 grader.

 

I dag blir det lite stilstudier på mig:

Jag hittade ett äpple på vägen hem från veterinären.

Ett kilo äpplen om dagen håller veterinären borta från magen

Blä, gräs i maten

Smaskigt det här, och inte blir man väl tjock av äpplen?

     

         Mmm....gott

måste slicka mig om nosen

Sådär, det gäller att hålla nosen ren och snygg

 

Jag tvättar andra sidan också

och så en slick till. Snygg tunga, eller hur?

Och så ett litet charmigt leende, till alla mina beundrarinnor.

 

Nä, dags för en middagslur

 

Och så som avslutning: körsbärsblommen.        

       

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

18 maj 2010 08:07

Sablar också...nu blev jag riktigt sugen på ett äpple! Ja, ditt leende kan nog ingen motstå...inte ens jag...hähähä...
Kul att ryssvärmen är hos er också...visst är det skönt?
Kram på er!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella o Doris

Stella o Doris

18 maj 2010 09:35

Vad gör det att vi inte har någon sol, vi smälter av ditt leende!!!
Fortsätt du att käka äpplen det är ju både nyttigt och gott!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

18 maj 2010 13:24

äpplen är väldigt nyttigt och bra för figuren har vi hört. Jädrans fin tungföring du har.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Cissi

Cissi

18 maj 2010 16:39

Jaha just nu har vi alltså flyttat åt "fel" håll :-( Ingen ryssvärme här inte.

Vilka otroligt fina bilder på dig :-)

http://www.tripora.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

20 maj 2010 17:25

Tusan vilka fina bilder på dej Totti. Det klart att du ler gulligt när du har hittat ett äpple. Jag älskar att knapra äpple. Grönt och surt ska det vara.
Killkram från Göte!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

21 maj 2010 01:33

Vilka fina bilder på dig. Jag gillar ditt leende.
Äpple är gott men levergodis är bättre :-)
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

21 maj 2010 20:45

Tusan Totti!!!!
Tänk att du visste före mig. Hemlisen att jag skulle få en lillebror. Att du kunde hålla tyst. Du en en tusan till hemlighetshållare. Ja den bästa jag har träffat på.
Killkram från en nybliven storebror!!!

http://colliepojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se