Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Trädgårdshund

Av Lydia - 17 maj 2010 22:15

Nu när trädgården blivit ansad, trimmad och gödslad så var det min tur. I går kom tortyrbordet och saxen fram och matte putsade pälsen på öron, tassar och svans.

I dag var det klornas tur. Kloklippning är inte kul. Och på eftermiddagen var vi hos veterinären för besprutning. Efter sprutan fick jag en levergodis, så det var ju alltid något att glädjas åt. Fast annars blev det dåligt med gödning. Matte passade på att väga mig hos veterinären. 17,2 kilo. Min idealvikt ligger på 16,5 har hon fått för sig, så nu blir det snåltider.  

 

Men vi kan i alla fall glädja oss åt en släng av ryssvärmen. I dag var det över 20 grader och strålande sol hela dagen. Och ikväll var det premiär för middag utomhus. Det gick fortfarande att sitta ute i shorts och linne klockan 18, och vid 22 var det plus 18 grader.

 

I dag blir det lite stilstudier på mig:

Jag hittade ett äpple på vägen hem från veterinären.

Ett kilo äpplen om dagen håller veterinären borta från magen

Blä, gräs i maten

Smaskigt det här, och inte blir man väl tjock av äpplen?

     

         Mmm....gott

måste slicka mig om nosen

Sådär, det gäller att hålla nosen ren och snygg

 

Jag tvättar andra sidan också

och så en slick till. Snygg tunga, eller hur?

Och så ett litet charmigt leende, till alla mina beundrarinnor.

 

Nä, dags för en middagslur

 

Och så som avslutning: körsbärsblommen.        

       

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

18 maj 2010 08:07

Sablar också...nu blev jag riktigt sugen på ett äpple! Ja, ditt leende kan nog ingen motstå...inte ens jag...hähähä...
Kul att ryssvärmen är hos er också...visst är det skönt?
Kram på er!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella o Doris

Stella o Doris

18 maj 2010 09:35

Vad gör det att vi inte har någon sol, vi smälter av ditt leende!!!
Fortsätt du att käka äpplen det är ju både nyttigt och gott!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

18 maj 2010 13:24

äpplen är väldigt nyttigt och bra för figuren har vi hört. Jädrans fin tungföring du har.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Cissi

Cissi

18 maj 2010 16:39

Jaha just nu har vi alltså flyttat åt "fel" håll :-( Ingen ryssvärme här inte.

Vilka otroligt fina bilder på dig :-)

http://www.tripora.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

20 maj 2010 17:25

Tusan vilka fina bilder på dej Totti. Det klart att du ler gulligt när du har hittat ett äpple. Jag älskar att knapra äpple. Grönt och surt ska det vara.
Killkram från Göte!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

21 maj 2010 01:33

Vilka fina bilder på dig. Jag gillar ditt leende.
Äpple är gott men levergodis är bättre :-)
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

21 maj 2010 20:45

Tusan Totti!!!!
Tänk att du visste före mig. Hemlisen att jag skulle få en lillebror. Att du kunde hålla tyst. Du en en tusan till hemlighetshållare. Ja den bästa jag har träffat på.
Killkram från en nybliven storebror!!!

http://colliepojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - 24 december 2018 06:00


  God Jul tillönskas alla mina bloggläsare från   Lydia med flock     ...

Av Lydia - 17 december 2018 14:00

Jag kan meddela att vi har fått lite snö där jag bor.     Inte så mycket, men tillräckligt för att de flitiga barnen i lekparken skulle få ihop till en snögubbe. Men de har missat morotsnäsan, till min stora besvikelse.   Barn nu för tide...

Av Lydia - 9 december 2018 13:45

I dag har jag extraknäckt som ambassadör för lagottorasen. Jag har stått i en monter på den stora hundutställningen i Älvsjö och låtit mig klappas av kreti och pleti. Det var inte alltför betungande.   Många ville känna på den lockiga pälsen. ...

Av Lydia - 21 oktober 2018 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - 31 juli 2018 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se