Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Ny bil!

Av Lydia - 13 mars 2010 22:15

I dag har jag fått en ny bil. En liten söt, blå, med hundgrind och tonade rutor. Ni får se bild på den en annan dag, när jag ska ut och provåka.

Med köpet följde en härlig älgtuggis, som sysselsatte mig större delen av kvällen. Och så var flera av mina sökfiguranter på besök. Kan man ha det bättre?

Jag var så upptagen hela kvällen att jag missade melodifestivalen. Men jag hörde att Anna Bergendahl vann. Det var bra tycker jag, för hon såg så snäll och lycklig ut när hon sjöng sin låt på deltävlingen.

En som inte sjunger vackert är räven som skäller om natten. Jag blir vansinnigt upprörd när jag hör hans gälla gläfs. Matte tror att räven är ute och letar efter en fru. Men då kan han ju dra till skogs i stället för att glida runt här i förorten!

 
ANNONS
 
Elton

Elton

14 mars 2010 08:46

Jag kan lova att den bilen är trevlig, brukar ofta innebära träning när man får åka i den :-)
Tror du kommer att gilla den!
Blev lite avis på älgtugget men förhoppningsvis har matte med sig ett till mig i kväll också ;-)

http://www.tripora.se

 
Yo-Yo

Yo-Yo

14 mars 2010 15:10

Det där med ny bil låter fint - hoppas du fick större plats därbak än jag när matte köpte blå bil ;-)
Du den där räven låter jobbig - håller med om att den borde sticka ut till skogs - jag har aldrig hört en sån...hur låter de egentligen? Som en hund?

http://www.yo-yosblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Av Lydia - Måndag 9 april 16:15


Så har den äntligen dykt upp i backen, utan strumpor och skor.   Årets första blåsippa såg vi i dag, 9 april. Det är bra mycket senare än förra året, men inte rekordsent. Här är listan för när matte och jag noterade vårens första blåsippa på sam...

Av Lydia - Fredag 30 mars 14:37

Hutter, hutter! Inte nog med att det är den kallaste påsken i hundminne...   Matte har dessutom passat på att ge mig sommarfrisyr!   Ni förstår väl att det är kallt om ryggen och magen?   I synnerhet som matte envisas med att jag ska s...

Av Lydia - Torsdag 22 mars 16:43

Nu har det gått ett tag sen sist, men det är inte mitt fel. Familjen och jag har varit på semester, fast på olika håll.   Matte och husse har varit i ett land med vattenbrist.   Fast bada hundar gick tydligen bra...   De träffade på en ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se