Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Ny bil!

Av Lydia - 13 mars 2010 22:15

I dag har jag fått en ny bil. En liten söt, blå, med hundgrind och tonade rutor. Ni får se bild på den en annan dag, när jag ska ut och provåka.

Med köpet följde en härlig älgtuggis, som sysselsatte mig större delen av kvällen. Och så var flera av mina sökfiguranter på besök. Kan man ha det bättre?

Jag var så upptagen hela kvällen att jag missade melodifestivalen. Men jag hörde att Anna Bergendahl vann. Det var bra tycker jag, för hon såg så snäll och lycklig ut när hon sjöng sin låt på deltävlingen.

En som inte sjunger vackert är räven som skäller om natten. Jag blir vansinnigt upprörd när jag hör hans gälla gläfs. Matte tror att räven är ute och letar efter en fru. Men då kan han ju dra till skogs i stället för att glida runt här i förorten!

 
ANNONS
 
Elton

Elton

14 mars 2010 08:46

Jag kan lova att den bilen är trevlig, brukar ofta innebära träning när man får åka i den :-)
Tror du kommer att gilla den!
Blev lite avis på älgtugget men förhoppningsvis har matte med sig ett till mig i kväll också ;-)

http://www.tripora.se

 
Yo-Yo

Yo-Yo

14 mars 2010 15:10

Det där med ny bil låter fint - hoppas du fick större plats därbak än jag när matte köpte blå bil ;-)
Du den där räven låter jobbig - håller med om att den borde sticka ut till skogs - jag har aldrig hört en sån...hur låter de egentligen? Som en hund?

http://www.yo-yosblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Torsdag 22 mars 16:43

Nu har det gått ett tag sen sist, men det är inte mitt fel. Familjen och jag har varit på semester, fast på olika håll.   Matte och husse har varit i ett land med vattenbrist.   Fast bada hundar gick tydligen bra...   De träffade på en ...

Av Lydia - Lördag 3 mars 21:21

Ja, så har det gått två månader igen utan ett enda blogginlägg. Så gick det med det nyårslöftet. Jag kan bara skylla på att jag har fullt upp med annat. Att löpa till exempel. Jag kan i övrigt rapportera att 2018 började med tråkigt gråväder, men u...

Av Lydia - Måndag 1 jan 14:04

Oj, oj, två månader utan ett enda inlägg. Förutom en liten julhälsning. Nu får jag nog skärpa mig. Jag lovar bättring 2018. Det får bli mitt nyårslöfte, fler blogginlägg detta året. Att det blivit så få inlägg i november och december beror nog främ...

Av Lydia - 24 december 2017 07:00


         God Jul tillönskas alla bloggläsare!

Av Lydia - 31 oktober 2017 17:11

 Oj så mycket ruskväder med regn och blåst det har varit den här hösten. Så särskilt många bilder har det inte blivit.   Här är en av de få dagarna med sol, i mitten av oktober. Jag passar på att kolla frisyren i vattensamlingen.   I dag, de...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se