Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Nej, se det snöar!

Av Lydia - 15 december 2009 22:00

Snön faller och faller. På eftermiddagen hade snödjupet nått sporrarna och sedan har det kommit några centimeter till.

  


Det är julkortsvackert ute, men matte gillar inte riktigt att jag äter så mycket snö. Då blir jag nämligen så kissnödig att jag måste ut ofta, och varje gång måste matte duscha bort snöbollarna på benen.

Men snömos är ju så gott!    

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

16 december 2009 07:31

Äh, låt snöbollarna på benen trilla av av sej själv....men var inte i soffan under tiden, då blir alltid nån sur!
ÄÄÄlskar att se hur snön faller runt om i Sverige!
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

 
Bella & Smilla

Bella & Smilla

16 december 2009 12:51

Åh så mycket snö du har fått mot oss vi fick bara lite men så pass att man kunde leka en stund.

http://teamlagotto.blogg.se

 
Bettan

Bettan

16 december 2009 19:20

Mysigt med all snö, trodde väl aldrig att jag skulle säga det :-)

http://www.monster-bailey.se

 
Cissi

Cissi

16 december 2009 22:14

Förstår din matte, här blir det också duschen så fort vi varit ute. Verkar vara enklaste sättet att hantera "snöfastnandet" på.

http://www.tripora.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

16 december 2009 22:37

Så härligt det är med snön. Det är ju alldeles självklart, det som slinker in måste komma ut.
snöpussar

http://lagottoflickorna.se

 
Stella

Stella

16 december 2009 23:08

Ja snömos är gott, allt med snön är faktiskt bara bra! Jag har inte ens ont av bortduschningen av snöbollarna...

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Kulan och Elliot

Kulan och Elliot

17 december 2009 02:49

Åh vilka fina vita stövlar du har fått Totti. jag trodde bara att det fanns såna svarta som Stella har....
Ja, jag skickar ut Kulan först och äter vargen upp henne så lär han bli så mätt så han inte bryr sig om mig :-)
Snöpussar
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se