Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Vilken tur...

Av Lydia - 22 augusti 2009 17:18

...att vi skjutit upp söket till i morgon, för i morse forsade vattnet ner. Jag har visserligen inget emot vatten, men jag tycker bäst om när det finns under mig, och inte kommer hällande uppifrån.


Fast på eftermiddagen hade det slutat regna, kvar fanns bara fina vattenpölar.

Bilden tog matte med den lilla Ixusen som egentligen inte kan plåta objekt som rör sig, men ibland blir resultatet hyfsat.


Det är fortfarande varmt och skönt ute, men det märks att det börjar lida mot höst. Småmattorna har börjat skolan och i skogen börjar ljungen lysa lila.Trevlig lördagskväll!

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

22 augusti 2009 20:50

Jag vill också helst ha vattnet under mej, inget från ovan helst....

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Birgitta & Yo-Yo

24 augusti 2009 20:23

Härlig bild där man fortfarande ser tassarna i vattenpölen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 okt 17:11


 Oj så mycket ruskväder med regn och blåst det har varit den här hösten. Så särskilt många bilder har det inte blivit.   Här är en av de få dagarna med sol, i mitten av oktober. Jag passar på att kolla frisyren i vattensamlingen.   I dag, de...

Av Lydia - Lördag 14 okt 11:18


  Hej igen, nu har hösten kommit på allvar. Och om det varit torrt tidigare under året så har det regnat med besked nu. Det är overallen som gäller på var och varannan promenad. Och massor av vattenpölar att spegla sig i.     Det kan vara s...

Av Lydia - Söndag 24 sept 19:24


Nu är hösten här!     I fredags hjälpte jag matte att plocka svamp.     Kolla här, trattkantareller!   Vad skulle hon göra utan mig?    Jag passade på att kolla badtemperaturerna också. Fortfarande behagligt i vattnet.   Jag...

Av Lydia - Tisdag 5 sept 17:21


Oj så länge sedan jag skrev något i min blogg! Jag orkar inte rekapitulera allt som hänt sedan sist, men jag ska i alla fall berätta att jag har gjort min första utlandsresa.   Jag fick ett alldeles eget pass. Det måste man ha när man ska lämna ...

Av Lydia - Måndag 31 juli 21:32


I dag är det ingen vanlig dag! I dag är det min födelsedag. Det är precis sju år sedan jag föddes på Risungs gård på Gotland. Jag har firat med att bada i Mälaren, att pussa min kärlek Bosse genom spjälorna i hans grind, med lite bollkastning och e...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se