Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Vilken tur...

Av Lydia - 22 augusti 2009 17:18

...att vi skjutit upp söket till i morgon, för i morse forsade vattnet ner. Jag har visserligen inget emot vatten, men jag tycker bäst om när det finns under mig, och inte kommer hällande uppifrån.


Fast på eftermiddagen hade det slutat regna, kvar fanns bara fina vattenpölar.

Bilden tog matte med den lilla Ixusen som egentligen inte kan plåta objekt som rör sig, men ibland blir resultatet hyfsat.


Det är fortfarande varmt och skönt ute, men det märks att det börjar lida mot höst. Småmattorna har börjat skolan och i skogen börjar ljungen lysa lila.Trevlig lördagskväll!

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

22 augusti 2009 20:50

Jag vill också helst ha vattnet under mej, inget från ovan helst....

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Birgitta & Yo-Yo

24 augusti 2009 20:23

Härlig bild där man fortfarande ser tassarna i vattenpölen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 5 sept 17:21


Oj så länge sedan jag skrev något i min blogg! Jag orkar inte rekapitulera allt som hänt sedan sist, men jag ska i alla fall berätta att jag har gjort min första utlandsresa.   Jag fick ett alldeles eget pass. Det måste man ha när man ska lämna ...

Av Lydia - Måndag 31 juli 21:32


I dag är det ingen vanlig dag! I dag är det min födelsedag. Det är precis sju år sedan jag föddes på Risungs gård på Gotland. Jag har firat med att bada i Mälaren, att pussa min kärlek Bosse genom spjälorna i hans grind, med lite bollkastning och e...

Av Lydia - Söndag 2 juli 17:20


Nu var det ett tag sedan jag bloggade, hoppas ni saknat mig. Jag vill bara tala om att allt är bra här hos oss. Sommaren har kommit och vi njuter av den.   Midommar tillbringade vi på Vindö, och det blev både besök på festplatsen och ett dopp ...

Av Lydia - Måndag 5 juni 17:08Nu är jag hemma igen efter en liten semestertripp till Skåne och Småland. Det var en händelserik resa, men det är väldigt skönt att vara hemma igen.   På vägen söderut passerade vi Brahehus, där jag höll på att skrämma livet av matte genom att h...

Av Lydia - Onsdag 17 maj 21:46


Våren har varit trög i år. Ena dagen har det haglat, nästa dag har solen lyst. Men mest har det varit ganska kallt.   Så här putt blev jag den 8 maj när det haglade på mig.   Inte var det bättre dagen efter, den 9 maj. då haglade det också,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se