Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Livstecken

Av Lydia - 30 juli 2009 22:14

Jo, jag lever fortfarande. Ville bara meddela det, ifall någon undrade. Det har varit lite bloggtorka bara. Det har inte hänt så mycket att skriva om. Jag har promenerat, ätit lite, hållit koll på grannarna och skatorna, fått klorna klippta och annat vardagligt.

Något kul har i alla fall hänt. Härom dagen kom lillmatte hem från England efter att ha varit borta i tre veckor. Oj så glad jag blev!

I dag kom kusinerna från Småland så nu ska de och småmattorna göra Stockholm osäkert några dagar. Kul med lite aktivitet. Fast jag får inte vara i källaren där de har bäddat med en massa madrasser på golvet. Jag är portad sedan den gången de hittade en fästing på mig när jag låg och gonade mig bland sängkläderna. Suck!

Det har inte blivit så mycket bilder tagna sista tiden. Matte förtog sig nog på plåtandet när vi var på läger. Men några bilder har det blivit på sommarens solrosor - en present från småfåglarna som tack för att vi höll restaurangen öppen i vintras.

Visst blir man glad av solrorosor på något vis.

Även bin och humlor gillar solrosor.

Här ska fina solrosfrön växa.

Alla våra solrosor har småfåglarna sått.

En av solrosorna planterade de lämpligt nog mitt i rabatten, och den växte sig högre än matte. Vi får väl skörda alla fröna sen, så vi har till vintern.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Ressu

31 juli 2009 08:08

Självhushåll - de' e' modellen!
Blåbär, kantareller, kryddor, solrosfrön - you name it!
Ha det gott!

 
Cissi

Cissi

31 juli 2009 08:11

Åh vilken läcker solros!!

http://www.tripora.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

31 juli 2009 13:18

Så himla fina solrosor. Tänk så glada fåglarna ska bli till vintern när dom får äta självsådda frön
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

31 juli 2009 13:28

Jaa, man blir glaaad av solrosor....kanske är det för att de heter SOLrosor!
Väldigt vackra bilder!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

31 juli 2009 16:42

Solrosar är underbara! Kommer ihåg när jag var ung;)i mina föräldrars trädgård, där hade pappa satt alla ´möjliga sorters solrosor. Sen satt vi och pillade bort fröna la dom i färsk honung och njöt!!

Kramis!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Ingen bild

Bettan

31 juli 2009 18:40

Började just undra om nii dragit till andra breddgrader. Ibland kan det vara skönt att bara göra ingenting, hur man nu gör det?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Av Lydia - Måndag 9 april 16:15


Så har den äntligen dykt upp i backen, utan strumpor och skor.   Årets första blåsippa såg vi i dag, 9 april. Det är bra mycket senare än förra året, men inte rekordsent. Här är listan för när matte och jag noterade vårens första blåsippa på sam...

Av Lydia - Fredag 30 mars 14:37

Hutter, hutter! Inte nog med att det är den kallaste påsken i hundminne...   Matte har dessutom passat på att ge mig sommarfrisyr!   Ni förstår väl att det är kallt om ryggen och magen?   I synnerhet som matte envisas med att jag ska s...

Av Lydia - Torsdag 22 mars 16:43

Nu har det gått ett tag sen sist, men det är inte mitt fel. Familjen och jag har varit på semester, fast på olika håll.   Matte och husse har varit i ett land med vattenbrist.   Fast bada hundar gick tydligen bra...   De träffade på en ...

Av Lydia - Lördag 3 mars 21:21

Ja, så har det gått två månader igen utan ett enda blogginlägg. Så gick det med det nyårslöftet. Jag kan bara skylla på att jag har fullt upp med annat. Att löpa till exempel. Jag kan i övrigt rapportera att 2018 började med tråkigt gråväder, men u...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se