Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Förmögenheten

Av Lydia - 11 juli 2009 22:08

Ännu en sommardag till ända. I dag har matte sprungit på stan och gjort en massa ärenden. Köpt en regnhatt bland annat. Bra att ha på sökträningen, säger hon.

På eftermiddagen sken solen och vi satt ute och fikade. Husse gjorde latte så klart, och matte tog fram en kaka ur frysen.


Jag passade på att inspektera min samling. Jag samlar nämligen på bollar som jag hittar ute. De två senaste dagarna har jag haft stor framgång och hittat tre nya till samlingen. Husse har lagt dem i en hink så att jag kan ha koll på dem.

Hoppas alla är här. En två, tre, fyra...

...44, 45, 47, 53 - allt verkar vara i sin ordning.


Tänk att folk och hundar glömmer så många bollar ute i naturen. En har jag personligen bärgat ur Mälaren och ganska många har jag plockat fram ur buskarna runt tennisbanorna i Strandbjörket i Växjö. En hel del är lite trasiga, men det gör inte så mycket. Jag känner mig i alla fall som en rik hund!


 
ANNONS
 
Stella

Stella

11 juli 2009 22:18

WOW, vilken bollsamling, jag blir djupt imponerad!! Jag har bara en fem-sex stycken...

MAtte blir mer impad av latten o kakan hälsar hon!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

12 juli 2009 09:00

Jag samlar också bollar, brukar fynda runt tennisplanen en bit härifrån! Tyvärr har jag inte samma ordning som du...mina har en förmåga att försvinna lite var stans!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Yo-Yo

Yo-Yo

12 juli 2009 12:02

Det är bra att du städar undan bollarna Tottie, jag hittar aldrig några!?!
Matte har läst igenom flera dagar nu och alltid med ett fånigt leende på läpparna - jag tror hon tycker det är trevlig o rolig läsning. Vilka underbara kvällsfoton och de på dej är helt underbara ;-).
Du har tur som får slappa mycket - min matte säger att jag blir så "jobbig" när jag inte får använda hjärnan lite varje dag...hmm larvigt, eller hur?
Jag ska få sitta i säkerhetsbälte i baksätet med matte på resan - för att se om jag kan hålla mej lugnare och få ta del av AC:n ordentligt. Kan bli lite varmt under filten på buren ibland - och kanske lite åksjukt också.
Ha en fortsatt bra sommar

http://www.yo-yosblogg.blogspot.com

 
Ressu

Ressu

12 juli 2009 17:46

Hallå kusin!
Den där röda bollen ser fin ut - för att inte tala om husses latte. Den skulle nog även min matte gilla trots att hon inte gillar kaffe.
Ärligt talat börjar jag bli lite uttråkad - långa, aktiva promenader till trots. Jag längtar faktiskt efter att få komma igång med riktig träning igen. Får se om det blir bättre ordning nu när matte börjar jobba igen.
Ha det skönt!

http://www.ressu.se

 
Ingen bild

Cissi

13 juli 2009 07:59

Söt du var när du badade i fontänen *ler*

Vilken stor bollsamling - duktig hund :-)

Ha en skön vecka på lägret nu!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Söndag 21 okt 15:58

Ojdå, nu har jag slarvat med bloggen igen. Länge sen sist, så här kommer en liten uppdatering: Den varma sommaren har övergått i en ganska varm höst och just nu sprakar naturen av höstfärger.   Eftersom det är perfekt promenadväder har det bli...

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se