Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

En liten jamare

Av Lydia - 16 maj 2009 20:52

I dag har jag varit på sök med mitt gamla vanliga sökgäng. Det kändes härligt, för det var faktiskt flera veckor sedan sist. I dag var det en ny hund med, en liten kelpietjej som heter Bossa. Hon fick gå sist för hon luktade så väldigt gott, men jag hann hälsa på henne när hon kom tillbaka. Hoppas verkligen hon kommer nästa gång också!

Matte var nöjd med vår insats i dag. Vi skötte oss bra båda två, särskilt jag som hanterade min rulle med bravur. Och - det bästa av allt - hos den sista figuranten fick jag en burk kattmat som belöning! Smask!

Mmmm, någon god laxröra. Katterna har det alldeles för bra. Förstår inte alls varför Agnes envisas med att ligga i min häck och spana på småfåglar.


Mjau på er alla vänner!

 
ANNONS
 
kulan

kulan

17 maj 2009 00:46

Hej gullTotten
Vad du är duktig men... kattmat... ja ja bara det bästa är gott nog. Bara du inte börjar jama så...
puss
kulan

http://www.sykulan.se

 
Ingen bild

Cissi

17 maj 2009 08:45

Kul att träningen gick så bra!
Vilket läckert kort på dig när du slickar ur burken :)
Ha en skön söndag!

 
Ingen bild

Helena o Tosca

17 maj 2009 14:18

Bilden på vår hemsida är en svartvit bild på Tosca, inget annat.... ;)

 
Bella & Smilla

Bella & Smilla

18 maj 2009 07:17

Ja katter är ena riktiga lyxlirare dom ser till att ha det bra.

http://lagottoteam.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ressu

18 maj 2009 13:40

Hej Totti
Katter ..... hmm, vill inte de sitta en bit upp på en stam i skogen???
Det tror jag i alla fall, så jag hjälpte en svart katt med det i morse. Den var rätt duktig så den kom högt upp - kanske en 8-poängare.

 
Ingen bild

Bettan

18 maj 2009 18:49

Du är duktig på att dressera matte att ge dig de riktiga godbitarna. Fortsätt så, det kommer att gå riktigt bra då ;-)

 
Torsten

Torsten

18 maj 2009 20:27

Kattmat...??? Måste genast skriva det på "måste få-listan"....

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Tisdag 31 juli 20:30

Hurra, hurra, hurra för mig i dag. Jag fyller nämligen åtta år i dag. I hundvärlden betyder det att man är veteran. Åtminstone hamnar man i veteranklass på utställning. Fast jag har inte tänkt ställa ut mig någon mer gång.     Självklart har jag...

Av Lydia - Söndag 22 juli 21:45

Aldrig trodde jag väl att hela landet skulle sucka så samfällt över bristen på regn under sommaren. Men nu längtar vi allihop eller regn och svalka. Det är hett, hett och torrt, torrt.   Så här ser vår gräsmattan ut.   Och många björkar har...

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se