Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Hos veterinären

Av Lydia - 16 april 2009 22:29

I dag har jag varit hos veterinären. Inget allvarligt, bara dags för den årliga vaccinationen. I väntrummet fanns tre vattenhundar, en italienare, en spanjor och en portugis. (Eller Obamahund som den sistnämndes husse uttryckte det).

Efter sprutan fick jag en godis av veterinären Hedvig för att jag var duktig. På vägen hem hittade jag ett härligt äpple, nästan helt oätet.

Mmmm, gott!

Vad blir det till efterrätt?


På vägen hem hittade vi en konstig hund. Eller är det kanske en kvarglömd julbock?


Hej, du skulle nog också behöva göra ett besök hos veterinären.


I kväll har vi varit på träning i Loviseberg. Matte har tragglat framförgående och budföring med mig så det har stått härliga till, men inte gick det bättre för det. Hon är så dålig på att förklara. Och jag har så svårt att koncentrera mig när det händer så mycket runt omkring. Löptikar och bollar och köttbullar till höger och vänster.

När vi tränat klart gick människorna in i klubbhuset och åt tårta för att fira att Hasta blivit uppflyttad till lägre klass spår.

Matte slipper i alla fall bjuda på tårta i tid och otid. Om jag påminner henne om det blir hon kanske mindre missnöjd med mina prestationer.

Sov gott, för det tänker jag göra.

 
ANNONS
 
Stella

Stella

16 april 2009 22:36

Hua, veterinären gillar jag inte!!! Blev ju inte bättre efter nosskadan, nej usch...

Äpple är mums, banan är oxå gott!!
Har du sett att jag ger dig ett hjärta i min blogg :-)

Puss på snyggingen

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ressu

17 april 2009 07:51

Hej Totti
Om du fixar 'det' på söndag, så ska du se att matte bjuder på någon form av tårta! Till dig åtminstone. Visserligen är det inofficiellt, men helt enligt officiella regler - så KOM IGEN, låt oss visa våra koppelhållare att vi kan bara vi vill!
Välkomna är ni - det vet ni!
//ResSus

 
Torsten

Torsten

17 april 2009 09:03

Han ser lite "risig" ut den där konstiga hunden....
Det där med koncentration...är inte det lite överskattat...Man kan ju koncentrera sej om man vil... oftast vill man inte, det borde alla mattar fatta, eller??!
Ha en skön dag!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cissi

17 april 2009 17:19

Elton hälsar att han också gillar att gå till veterinären, i alla fall än så länge ;)
Låter som det ska "hända" något på söndag!?! Lycka till i så fall :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - Lördag 30 juni 22:30

Hej och hå, nu är jag hemma igen efter en kortare semestertripp! Det har varit varmt och somrigt i en evighet, eller i alla fall sedan början av maj (med undantag för just midsommarhelgen) så nu tyckte jag det var dags.      Resan inleddes i Ka...

Av Lydia - Onsdag 23 maj 16:53

Den här majmånaden kommer att gå som historien som en av de soligaste och varmaste, det är jag övertygad om. Vecka efter vecka har solen strålat på oss. Resultatet är bland annat att sommaren redan är här och blomningen har tryckts ihop så att hägg o...

Av Lydia - Tisdag 10 april 16:30

Hurra, i dag har jag fått spåra. Premiär för i år. Och träffa bästa släkten!   Ressu fick börja spåra. Han hittade en massa pinnar i spåret.   Sedan var det brorsan Rolles tur. Det gick undan, så klart.   I mitt spår fanns inga pinnar,...

Av Lydia - Måndag 9 april 16:15


Så har den äntligen dykt upp i backen, utan strumpor och skor.   Årets första blåsippa såg vi i dag, 9 april. Det är bra mycket senare än förra året, men inte rekordsent. Här är listan för när matte och jag noterade vårens första blåsippa på sam...

Av Lydia - Fredag 30 mars 14:37

Hutter, hutter! Inte nog med att det är den kallaste påsken i hundminne...   Matte har dessutom passat på att ge mig sommarfrisyr!   Ni förstår väl att det är kallt om ryggen och magen?   I synnerhet som matte envisas med att jag ska s...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Doggblogg - om ett hundliv med Blogkeen
Följ Doggblogg - om ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se