Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Snopet

Av Lydia - 19 mars 2009 14:55

I går kväll gick matte iväg till sin fotokurs med stora förväntningar. Då skulle de börja med andra hälften av kursen: redigera bilder i Photoshop. Men efter en timme tvingades läraren ge upp, efter att inte ha fått igång sin dator. Så då fick alla gå hem igen.

Så nu får matte bärga sig till nästa onsdag.

I dag är det omväxlande lätt snöfall och sol, och vinden är iskall. Men i går var det jätteskönt och vi tog flera härliga promenader, med både träning och bollkastning.

Under promenaden träffade vi lilla Rosa.

Matte berättade att Rosa snart ska få småsyskon, och om det blir någon kille kanske han ska döpas till Fritz och få flytta hem till nån vi känner. Hm, vem kan det vara?


Ofelia berättade i sin blogg om sin retsamma grannkatt. Jag har också en retsam granne, Agnes. I går när vi kom hem låg hon på vår uppfart och solade.

Men när jag ville morsa så smet hon iväg.

Raskt in under bilen.

Ha ha, du kan inte ta mig.

På tal om retstickor så finns det andra här i trakten. Ibland är de på tomten, igår fångade matte dem på bild i kvarteret intill.

De är väl och här och spanar för att se om det finns några tulpanknoppar än.


I kväll är det dags för träning i Loviseberg igen. I morgon händer nog inget särskilt men på lördag ska jag på "blind date". Matte är hemlighetsfull men har avslöjat att jag ska få träffa en softietjej. Jag ser fram emot träffen med blandade känslor. Visst gillar jag softies. Min första kärlek Hjördis är av den rasen, Irish soft coated Wheaten terrier. Jag träffar inte Hjördis så ofta nu för tiden, eftersom hon har flyttat, men vi sprang på varandra härom veckan. Vi blev jättelyckliga båda två. Men efter en stund när våra ägare stått och pratat länge och väl så började jag tugga på en pinne för att fördriva tiden. Och då gjorde Hjördis det igen, det som jag tycker så illa om. Hon bara ställer sig en bit ifrån och tittar på mig. Och då törs jag inte annat än att lomma därifrån och lämna pinnen till henne.

Toffelhjälte kanske ni tänker, men hellre toffel än terriertugg!

 
 
Ingen bild

Cissi

19 mars 2009 20:11

Trist att kursen inte blev av - det är jättekul att försöka göra något i photoshop :)
Fina kort din matte tar!

 
Ingen bild

Bettan

19 mars 2009 20:23

Kul med fotokursen. Photoshop är jag nyfiken på, väntar med spänning på vidare info. Klart du är nyfiken på en sån fin kisse som Agnes, ser ut som en riktig goding ;)

 
Torsten

Torsten

19 mars 2009 20:56

Tycker din matte redan är fulländad som fotograf...behövs ingen kurs!!
Katter har jag bara fått se på avstånd än, skulle jättegärna hälsa...men de hinner alltid försvinna innan jag hunnit fram!
Sov gott!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Stella

Stella

19 mars 2009 21:30

Ja, det är synd att det är så långt....

Gott att du skrämde bort katten, grannens katt brukar ligga precis utom räckhåll från mig, så retligt! Rådjur har vi med i trädgården, de skrämde mig en gång när vi var ute i mörkret, tur att jag redan satt och kissade, annars hade det hänt en olycka!

Sov så gott snygging!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
kulan

kulan

20 mars 2009 02:06

Hej du vackra kille..
Åh så söt hon är lilla Rosa. Ja katter är riktiga retstickor. JAg tycker oxå att din matte tar jättefina kort, bilden på rådjuren är riktigt fin. Och så alla korten på dig Totti naturligtvis
kulan

http://www.sykulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - 13 oktober 2022 18:30

   Risungs Lydia Sobria 31/7 2010 - 13/10 2022                                             ...

Av Lydia - 24 december 2021 09:27


   God Jul önskar Lydia med flock    

Av Lydia - 23 mars 2021 21:47

I dag hittade vi de första blåsipporna i "vår" blåsippsbacke, Dessutom såg vi tussilago och ett antal citronfjärilar. + 14 grader och sol. Nu är våren verkligen på G.   Men blåsipporna är mer än en månad senare än förra året. Då var de rekordtid...

Av Lydia - 15 februari 2021 16:32

Jag vet...det är alldeles för länge sedan jag skrev något här. Inspirationen har inte infunnit sig. Men nu vill jag meddela att det är bara bra med oss. I dag har jag och matte tagit en härlig promenad på sjön Öran med bror Rolle och hans matte. Vi...

Av Lydia - 27 mars 2020 15:58

Hej igen! Jag kan glädja er med att min brutna klo läker bra, även om jag måste ha sko på mig när jag går ut.  Vi träffar inte så många andra hundar som jag skulle vilja just nu. Jag misstänker att det beror på den där coronakarantänen det talas ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards